I brist på annat att skriva om

Då har jag kommit igång med bloggen tillslut och första inlägget är avklarat. Det är roligt att äntligen komma igång. Jag tycker det är roligt att skriva men har inte blivit så mycket skrivande på senaste tiden. Eller, ja som student skriver man en hel del. Det är föreläsningar, tentor, inlämningsuppgifter och sammanfattningar inför tentor. Men att kunna skriva utan att behöva tänka på hur man ska skriva och vilka ord man inte får använda det är möö roligare :D

Men just nu är det inte så värst mycket pluggskrivande. Först och främst för att jag är ledig idag och sen för att jag inte ens befinner mig på högskolans område de närmsta veckorna. Jag är nämligen ute på min 9 veckors långa praktik på Infektionsavdelningen på säs Borås. Mycket trevligt ställe att ha praktik på! Det är många olika typer av patienter som kommer in medmånga olika typer av infektioner så man lär sig väldigt mycket. Det är bra personal och en  väldigt bra handledare har jag med som är A och O för en bra praktik.
Dock har jag en större inlämningsuppgift som vankas...

Men nu tror jag att jag måste resa på min rumpa och börja ta tag i saker. Man kan ju inte sitta framför datorn hela dagen. Så det får bli ett lite halvflumigt inlägg nu tills jag kommit på något bättre och vettigare att skriva om nästa gång.
Tack och adjö så länge!Kommentarer
sandija-döv-fotografier

sv. haha ja super! ;D

2011-09-19 @ 17:02:48
URL: http://kwieien.blogg.se/
Sara

Då får du fira med en rejäl resa efter studierna! :)

2011-09-19 @ 17:08:58
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Sara

Härligt! :)

2011-09-19 @ 18:26:55
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Michelle

Vad härlig blogg:D

2011-09-19 @ 18:51:23
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0