Den lilla C-uppsatsen

Oj oj oj... Nu har redan halva sommarlovet gått. Shit vad det går fort! Stormtrivs på jobbet och jag har nu 3 veckor kvar.Känns faktiskt lite sorgligt att sluta. Men sen ska jag vara ledig och det är inte helt fel det heller ;)

Sen i september början plugget igen. Och i höst är det dags för den spännande C-uppsatsen. Eller kanditatuppsatsen som den så fint heter. Det är då detta lilla arbete som ger mig en kandidatexamen och därmed också sjuksköterskeexamen. Examensarbetet är på 15 hp (högskolepoäng). Det innebär att halva nästa termin kommer bestå av uppsatsskrivande. Men det kommer nog att gå vägen :) Bara man har ett ämne som man är intresserad av. Det gör det hela enklare tror jag ;)

Vad ska man då skriva om? Jo ämnet ska ha med sjuksköterskearbete att göra (nej!!! jag som hade tänkt att skriva om målarens upplevelse av att få färg på byxorna!). Hmm... Det gör det hela mycket enkelt att välja ämne... Jag kan i princip skriva om VAD SOM HELST. 

Så just nu sitter jag och försöker klura på något bra att skriva om. Än så länge har jag och kompisen jag ska skriva med kommit fram till att vi ska skriva något om kommunikation.. och akutsjukvård.... eller något sånt.... Hmm..... "Att kommunicera som sjuksköterska i akutsjukvård"?? Öööö njeeeee skulle nog ta 10 år att få ihop ett sånt arbete..

                                             

Jag får nog sitta och klura lite till ;) Ha det bra till vi ses igen!! :)

Snart resa nr 2!!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Det beror på att jag helt enkelt har haft fullt upp! Jag jobbar på och står i. Jag har nu jobbat 4 av 8 veckor så är nu halvvägs. Jag måste säga att det har gått JÄTTEFORT! Men antar att tiden går fort när man har roligt ;)

För övrigt så har jag varit GRYMT sugen på att boka en sista-minuten resa någonstans där det finns hav och en strand :P. Och jag vet att jag precis har varit ute och rest. Jag var i början av juni i Japan i 2 veckor. Men att vara i Tokyo är inte direkt en "bara-ligga-och-slappa-och-ta-det-lugnt-semester". För det är det jag är ute efter nu. OCH nu har jag ÄNTLIGEN fått bokat en solsemester!!!! V.34 drar jag iväg till Cypern och Fig tree bay i 1 vecka tillsammans med underbara vän som ville följa med! ^^
Det kommer bli kanon!!

Men först så ska jag jobba 4 veckor till innan ledigheten slår till på riktigt!! :)

Tack och hej för denna stund :)

RSS 2.0