Chokladkalendern


Chokladkalender är en traition som är SVÅR att bryta. Både barn/ungdomar/vuxna men inte minst för mammorna/papporna som köper dom. År efter år så köper mammor/pappor chokladkalender. Det spelar ingen roll om barnet blivit vuxen. Det blir liksom konstigt att INTE köpa en. Men jag säger absolut inte nej. Att få en lite chokladbit varje morgon i 24 dagar är inte helt fel. Och det verkar som det inte bara är jag som fortfarande har chokladkalender. Jag är 21 och en chokladkalender är ett lika stort måste som julgran (nästan). 

Mamma har alltid köpt dessa kalenderar till mig och mina 3 syskon. Även till min bror som är 26 år. Fast det senaste året så åt han upp allt på en gång EFTER jul, (misstänker att denna tradition inte är lika rotad i han som hos mig). 

Varje år  då lucka 24 ska öppnas så är det alltid lika spännande! Eftersom lucka 24 ofta är lite extra stor tror man ju att chokladen också ska vara lite extra stor. Men ICKE!! Den är minnsann lika stor som de andra 23 chokladbitarna. 

Men oavsett storlek på chokladbitarna är det själva tanken som räknas. Och chokladkalender kommer alltid vara liite roligare att öppna är tv-kalendern. Och kommer nog hålla fast vid den tradionen ett tag till. Tills det blir jag som år ut och år in köper chokladkalender till mina barn. :)

Ha det bra i Julmyset!
Hejsvejs!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0