Senaste nytt!!

Ojdå! Nu var det LÄNGE sedan jag uppdaterade bloggen. Det har liksom inte blivit av. Men nu tycker jag att det var dags för ett nytt inlägg. 

Det som har hänt sen sist är väl typ att jag har börjat på nästa kurs och nästa praktik. Just nu är jag på psykiatriavdelning 1 på Borås sjukhus. Det här med psykiatri är helt nytt för mig och det är mycket som skiljer sig från förra praktiken. Det är både sättet att dokumentera, arbetesättet och självklart patienterna. Det stora som skiljer sig är att man sitter ner mycket mera och pratar med patienterna. Eller bara sitter ner och finns tillgänglig. Det tar sin lilla tid att bli van vid detta. Det är nästan så att man tänker: Är det okej om jag sätter mig ner???
På andra avdelningar så rör man på sig hela tiden och har alltid något att göra. Men det kan bli körigt, stressigt och mycket att göra även på psyk ;)

På fredag väntas en ny ridlektion. Ska bli mycket roligt Hoppas bara att vädret är någorlunda. Jag hade gärna viljat träna mer på det vi gick igenom på förra ridlektionen men förra helgen så var inte vädret på topp precis då kära BERIT var på besök. Kändes att väderförhållanderna var inte de bästa. Så håller mina tummar och hoppas att det inte regnar allt för mycket imorgon ;)

Sen på Lördag ska jag på Bio med en kompis och hennes pojkvän. Det är Breaking Dawn del 1 som ska ses :) ska bli sköj!
Och på söndag bär det av till Gekås med samma gäng! Ska bli mycket skoj det med! Ska inhandla julkpappar och diverse annat. MÅSTE köpa en ny ridjacka! Min nuvarande fungerar inte dragkedjan längre vilket är liiiite irriterande. Så hoppas på några fina fynd!
Det var väl senaste nytt ;)

Ha det gott i julmyset! Det ska jag ha! :D
Hejsvejs!!


Kommentarer
Elin

Ja regnet är inte direkt motiverande. Såg på nyheterna idag att vi skulle få snö imorgon :)

2011-12-02 @ 09:20:10
URL: http://livetsomelin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0